Καθαρίζουμε την Ελλάδα - Καθαρίζουμε το Δήμο μας

Ο Δήµος Μονεµβασιάς σε συνεργασία µε την Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Ε.Ε.Δ.Σ.Α.) συµµετέχει στη Διεθνή εθελοντική καµπάνια "Let's Οο It" - "Καθαρίζουµε την Ελλάδα"! Θέλουµε να ενώσουµε τις φωνές µας µε όλους τους εθελοντικούς φορείς της Ελλάδας, αλλά και όλους όσους θέλουν να συµβάλλουν και µαζί να καθαρίσουµε µέσα σε µία µόνο ηµέρα από απλές περιοχές έως και σηµαντικά οικοσυστήµατα του Δήµου µας. Είναι ένας στόχος δύσκολος ο οποίος όµως µε τη συµµετοχή όλων µας µπορεί να επιτευχθεί!

Ηµεροµηνία της κοινής µας δράσης είναι η Κυριακή 29 Απριλίου 2012.

Βασικός σκοπός της καµπάνιας είναι να ενεργοποιήσουµε σε όλο το Δήµο µας εθελοντικές οργανώσεις, συλλόγους, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, σχολεία και άλλους φορείς και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να καταφέρουµε να πετύχουµε το µεγάλο στόχο!!!

Στα πλαίσια αυτά σας καλούµε όπως έρθετε σε άµεση επικοινωνία µε τους συλλόγους και τους φορείς της Δηµοτικής ή Τοπικής σας Κοινότητας και σε συντονισµό µαζί τους να οργανώσετε τον καθαρισµό στον Τόπο σας, γνωρίζοντάς µας έγκαιρα τον χώρο καθαρισµού καθώς την ώρα και το σηµείο συνάντησης των εθελοντών για να προβληθούν από τα συµµετέχοντα στο Let' 5 do it Greece µέσα ενηµέρωσης και δικτυακούς ιστότοπους.

πηγή: http://www.news.935radio.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια