Αγροναυτόκηπος στον Ασωπό

Ένας συνεργατικός λαχανόκηπος απο την ομάδα ΑΓΡΟναύτες που ευελπιστεί να αποτελέσει ενα παράδειγμα αειφόρου καλλιέργειας της γης και να μας παρέχει καθαρή τροφή. Ο λαχανόκηπος βρίσκεται στον Ασωπό του δήμου Μονεμβασιας και καλωσορίζει εθελοντές και νέους καλλιεργητές που χρησιμοποιούν μεθόδους καλλιέργειας που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον και την υγεία μας.

Ο Λαχανόκηπος του Ασωπού ήδη "φιλοξενεί" τα πρώτα λαχανικά του. Κατά τις δύο πρώτες ημέρες φύτευσης η αρχική ομάδα ΑΓΡΟναυτών έχει φυτέψει περί τα 600 φυτά, που περιλαμβάνουν ποικιλίες ντομάτας, μπάμιες, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, πιπεριές, φασόλια κ.α.

Πέρα από την καλλιέργεια των λαχανικών στον κήπος τους, οι ΑΓΡΟναύτες του Ασωπού καλούν κοντά τους για γνωριμία και φιλοξενία ανθρώπους που επιθυμούν να μοιραστούν τις γνώσεις τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με οποιονδήποτε τροπο, μπορούν να επικοινωνήσουν με email στη διεύθυνση agronaftes@yahoo.gr. Σας περιμένουν να γνωριστείτε και να απολαύσετε τα αγαθά που μας προσφέρει απλόχερα η φύση, όταν τη μεταχειριζόμαστε με σεβασμό.

πηγή: http://www.news.935radio.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια