Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Η Λακωνία πάει Σύνταγμα...

Η Λακωνία πάει Σύνταγμα...

Για πέμπτη χρονιά η αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό του Συντάγματος, στην καρδιά της Αθήνας, θα "γεμίσει" με γεύσεις, αρώματα και χρώματα από τη Λακωνία. Η έκθεση που έγινε θεσμός, θα πραγματοποιηθεί και φέτος από την Πέμπτη 10 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου.

Ο χώρος της έκθεσης κομβικός, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο πολυσύχναστους σταθμούς μετρό της Αττικής, καθημερινό πέρασμα χιλιάδων Αθηναίων και όχι μόνο.

Στους Λάκωνες παραγωγούς από κάθε γωνιά του νομού, που θα εκθέσουν τα προϊόντα τους, ανοίγεται μπροστά τους μια σημαντική δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε ένα ευρύτερο κοινό, με έναν τρόπο μοναδικό.

Περαστικοί και επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από πρώτο χέρι, προϊόντα της λακωνικής γης και παράδοσης, πολλά εξ' αυτών βιολογικά και να διαπιστώσουν ότι η φήμη που τα συνοδεύει, δεν είναι τυχαία.

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, μέλι, ζυμαρικά, γλυκά και αρτοποιήματα, χωριάτικο λουκάνικο, σύγκλινο, καπνιστή πέστροφα και σολομό και πολλά ακόμα εκλεκτά λακωνικά προϊόντα.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Γιορτή Ελιάς και Λαδιού, ενώ συμμετέχουν η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, οι Δήμοι Σπάρτης, Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και Μονεμβασίας, το Επιμελητήριο Λακωνίας και η Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας.

πηγή: http://www.news.935radio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

GeoHack