7η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων

7η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων

 Οι παραγωγοί της Λακωνίας μετακομίζουν στην Αθήνα από τις 20 έως τις 22 Μαρτίου, προκειμένου να γνωστοποιήσουν στο κοινό της πρωτεύουσας το γαστρονομικό πλούτο του νομού.
Πυρετώδεις είναι οι ρυθμοί για την υλοποίηση της πολυθεματικής εκδήλωσης, στην καρδιά της οποίας βρίσκονται τα παραδοσιακά προϊόντα της Λακωνίας, ωστόσο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιδιαίτερη «πνευματική παραγωγή» του τόπου αλλά και τους τουριστικούς προορισμούς ενός νομού με τη σπάνια φύση και τη μεγάλη ιστορία.
Εκλεκτά προϊόντα θα διατίθενται με την υπογραφή των συμμετεχόντων παραγωγών από κάθε πλευρά της Λακωνίας, σε μια διοργάνωση που και φέτος έχει αναλάβει η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού», με συνδιοργανωτές την ΠΕ Λακωνίας και τους Δήμους Σπάρτης και Μονεμβασιάς.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ η Έκθεση ανοίγει επίσημα τις πύλες της στο αθηναϊκό κοινό στις 7.30΄ το απόγευμα της Πέμπτης 20 Μαρτίου, με τα εγκαίνια της 7ης κατά σειρά διοργάνωσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια