10η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων 2017

10η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων 2017

10 ekthesi lakonikon proionton 2017η 10η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων ανοίγει τις πύλες της στο Αθηναϊκό κοινό. Για μια ακόμη χρονιά τα μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού» – παραγωγοί από κάθε γωνιά του νομού μας, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό, στην πλατεία Συντάγματος.
Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία, όπως κάθε χρόνο, να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις τις Λακωνίας, να γευτούν και να προμηθευτούν βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα από τους εκθέτες μας, αλλά και να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς του νομού μας από τα περίπτερα των Δήμων. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν βιβλία Λακώνων συγγραφέων για θέματα όπως ο τοπικός γαστρονομικός πολιτισμός, οι παραδοσιακές συνταγές, η ιστορία του νομού, τα ήθη και τα έθιμα.
Την ευθύνη διοργάνωσης της έκθεσης, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό και αναμένεται κάθε χρόνο με μεγάλο ενδιαφέρον, έχει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού» και σε αυτήν συμμετέχουν αποκλειστικά παραγωγοί τυποποιημένων λακωνικών προϊόντων. Συνδιοργανωτές στη σημαντική αυτή προσπάθεια, είναι οι Δήμοι Σπάρτης και Μονεμβασίας, η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, καθώς και το Επιμελητήριο Λακωνίας.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να γνωρίσετε τον διατροφικό πολιτισμό και την πλούσια γαστρονομική παράδοση της Λακωνίας, από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σταθμού Μετρό «Σύνταγμα».
Πηγή: http://www.drt915.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια