Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Αλληλεγγύη στην πράξη!

O 935 FM και το 935news, συνδράμουν την ανθρωπιστική κίνηση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ. Μολάων και του Κέντρου Υγείας Νεάπολης καθώς και της Πρωτοβουλίας Πολιτών Δήμου Μονεμβασίας, για τη συγκέντρωση ιματισμού (ρούχων, παπουτσιών, κλινοσκεπασμάτων κ.λ.π.) και παιχνιδιών, προκειμένου να χορηγηθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την αγάπη και στήριξής μας.

Για το λόγο αυτό, από σήμερα το ραδιόφωνό μας θα προβάλει ραδιοφωνικά σποτάκια για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με το που μπορούν να απευθυνθούν ώστε να παραδώσουν τα είδη που θα συγκεντρώσουν, ενώ στην ιστοσελίδα μας θα τοποθετηθεί μπάνερ που θα παραπέμπει στις σχετικές πληροφορίες.

Διαβάστε και την ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων με τις σχετικές πληροφορίες.

"ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ- Κ.Υ. ΜΟΛΑΩΝ

& Κ.Υ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Μολάοι 28-11-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ. Μολάων σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου και του Κέντρου Υγείας Νεάπολης καθώς και την Πρωτοβουλία Πολιτών Δήμου Μονεμβασίας συγκεντρώνουν ιματισμό (ρούχα, παπούτσια, κλινοσκεπάσματα κ.λ.π.) καθώς και παιχνίδια, προκειμένου να διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας.

Τα είδη που θα προσφερθούν πρέπει να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.

Για συνεννόηση σχετικά με την παράδοση των ειδών μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Αποστολάκο Παναγιώτη στο τηλ.: 6980322344 ή με την κ. Λυριωτάκη Αναστασία στο τηλ. 2732360136 (πρωί) ή με τον κ. Λιβανό Κώστα στο Κ.Υ. Νεάπολης στο τηλ. 2734022222 (πρωί) .

Στα ίδια τηλέφωνα μπορούν να επικοινωνούν και όσοι επιθυμούν να παραλάβουν διάφορα είδη από αυτά που θα συγκεντρωθούν.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 9 35 FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

GeoHack