11η Έκθεση Λακωνικών προϊόντων 1~3 Μαρτίου 2018

11η Έκθεση Λακωνικών προϊόντων 1~3 Μαρτίου 2018

Όλα είναι έτοιμα και σε λίγες μέρες, τα μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού» – παραγωγοί από κάθε γωνιά της Λακωνίας, θα ετοιμάσουν τα περίπτερα τους, για παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό, στην πλατεία Συντάγματος.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία, όπως κάθε χρόνο, να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις τις Λακωνίας, να γευτούν και να προμηθευτούν βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα από τους εκθέτες, αλλά και να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς του νομού από τα περίπτερα των Δήμων.

Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία, να ξεφυλλίσουν βιβλία Λακώνων συγγραφέων, για θέματα όπως ο τοπικός γαστρονομικός πολιτισμός, οι παραδοσιακές συνταγές, η ιστορία του νομού, τα ήθη και τα έθιμα του.
Την ευθύνη διοργάνωσης της έκθεσης, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό και αναμένεται κάθε χρόνο με μεγάλο ενδιαφέρον, έχει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού» και σε αυτήν, συμμετέχουν αποκλειστικά παραγωγοί τυποποιημένων λακωνικών προϊόντων.

Συνδιοργανωτές στη σημαντική αυτή προσπάθεια, είναι οι Δήμοι του Νομού, η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, καθώς και το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Η έκθεση θα διεξαχθεί, 1 με 3 Μαρτίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σταθμού Μετρό «Σύνταγμα», στην Αθήνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια