Δωρεάν Διανομή Τροφίμων σε οικογένειες μελή του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Λακωνίας

Ο σύλλογος τριτέκνων νομού Λακωνίας "Ο ΛΑΚΩΝΑΣ" ιδρύθηκε το2007 και σκοπός του ήταν να ενώσει τις τρίτεκνες οικογένειες του νομού, να προστατέψει το θεσμό της οικογένειας , να αναπτύξει την αλληλεγγύη μεταξύ των μελών του και να αγωνιστεί για την εξομοίωση και ένταξη των μελών του στις ευεργετικές διατάξεις των πολυτέκνων.

Τα δύο τελευταία χρόνια αυτός ο σύλλογος παραμένει ανενεργός . Τις δύσκολες όμως μέρες που ζούμε πρέπει να είμαστε ενωμένοι γι αυτό και μετά από αλλεπάλληλα δικά σας τηλεφωνήματα απ 'όλο το νομό, θεωρήσαμε υποχρέωση μας να καλέσουμε τους τρίτεκνους του νομού Λακωνίας που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην επανεκκίνηση του συλλόγου μας για το καλό όλων.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρόγραμμα "Δωρεάν Διανομή Τροφίμων σε άπορες οικογένειες μελή του Συλλόγου" ξεκίνησε.

Τα τρόφιμα αυτά θα διανεμηθούν σε τρίτεκνες οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στο σύλλογο και είναι ταμειακός εντάξει, εφόσον το οικογενειακό τους εισόδημα δεν ξεπερνά τις 26.500 ευρώ όταν έχουν και τα τρία τέκνα προστατευόμενα.

Στις περιπτώσεις που οι γονείς έχουν 2 ή 1 προστατευόμενα τέκνα το εισόδημα δεν ξεπερνά τις 16.000 ευρώ. Δικαιούχοι των τροφίμων είναι και οι τρίτεκνοι που είναι εγγεγραμμένοι στο σύλλογο , ανεξάρτητα την ηλικία των γονέων και των τέκνων με χαμηλότερο ωστόσο εισοδηματικό κριτήριο.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλουν είναι τα εξής:

• Φωτοτυπία οι ταυτότητες ή διαβατήριο.

• Θεωρημένο αντίγραφο το εκκαθαριστικό σημείωμα του έτους 2011.

• Υπεύθυνη δήλωση, αν δεν υποβάλει φορολογική δήλωση και θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.

• Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

• Αν κάποιο τέκνο είναι μέχρι 23 ετών χρειάζεται βεβαίωση σπουδών από τη σχολή ή βεβαίωση από τη μονάδα.

• Υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα μέσω ενός φορέα υλοποίησης με γνήσιο της υπογραφής.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 30/3/2012 γι αυτό όσοι από εσάς δικαιούστε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα φέρτε μαζί σας τα δικαιολογητικά σας να προωθηθούν στη συνάντηση μας που ορίζετε για την Τετάρτη 21/3/2012 και ώρα 6.00μμ στην περιφερειακή ενότητα Λακωνίας -διοικητήριο 2ο χιλ. Σπάρτης Γυθείου.

Να είστε όλοι εκεί για να κάνουμε μια νέα δυναμική αρχή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

• Περιοχή των Μολάων Πούλος Δημήτρης: τηλ. 2732023589

• Περιοχή Νεάπολης Ειρήνη Σγαρδέλη -Κοντόγιωργα: τηλ. 2734360132

• Περιοχή Γυθείου Πουλέτσου Αριάδνη: τηλ. 6944423236

• Περιοχή Σπάρτης Βελισσάρη Χαρούλα: τηλ.

Πηγή: http://www.news.935radio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια