Γύρος της Σπάρτης 3,5 χλμ 21-4-2019

Γύρος της Σπάρτης 3,5 χλμ 21-4-2019

Το «Γύρο της Σπάρτης», απόστασης 3,5 χλμ προκηρύσσει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης την Κυριακή 21 Απριλίου. Η έναρξη του αγώνα θα γίνει από την Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης, στις 11 το πρωί.
Δικαίωμα συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές, μαθήτριες, αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων και όσοι πολίτες το επιθυμούν.
Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης (Δωριαίων 13-15) από Δευτέρα 15/4 έως Παρασκευή 19/4 και ώρες 10:00 - 14:00 καθώς και στην κεντρική πλατεία Σπάρτης 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
Διαδρομή: Λυκούργου (ύψος κεντρικής πλατείας) – Ορθίας Αρτέμιδος – Τριακοσίων – Λεωνίδου και Τερματισμό την οδό Λυκούργου(ύψος Κεντρικής Πλατείας).
Έπαθλα:
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. Στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια. Στον πρώτο κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο.
Ιατρική εξέταση:
Με την δική τους ευθύνη οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες, όπως προβλέπει ο Νόμος 2725/99. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών – τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε αγώνες..
Οι μαθητές – τριες θα πρέπει να εξεταστούν με ευθύνη των γονέων τους, για να διαπιστωθεί η καλή τους υγεία, για ακίνδυνη συμμετοχή τους στον αγώνα.
Γενικές διατάξεις:
- Οι αγωνιζόμενοι θα φέρουν τον αριθμό-καρτελάκι στο στήθος και όχι στην πλάτη, για να διευκολυνθεί το έργο των κριτών.
- Οι δρομείς που δεν θα περάσουν μέσα από τη αψίδα, δεν θα συμπεριλαμβάνονται στα αποτελέσματα.
- Εκπρόσωποι, προπονητές, αθλητές και αθλήτριες παρακαλούνται να μη συγκεντρώνονται στο χώρο της γραμματείας κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων για να αποφευχθούν τυχόν λάθη.
- Στον αγώνα θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί της IAAF και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
- Στον αγώνα, ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο του αγώνα, σύμφωνα με τους κανονισμούς.
Ιατρική κάλυψη αγώνα:
Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία ασθενοφόρου και ιατρού καθ’ όλη την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.
Τεχνικός υπεύθυνος του αγώνα ορίζεται ο Δρ. Μ. Καλομοίρης (τηλ.: 6942554549).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια